Verhuurbare Trainingsruimte

Stap binnen in een omgeving waar leren, verhalen delen, groeien, samenkomen, ontdekken en ontmoeten centraal staan. De prachtige trainingsruimte binnen het Ooit & Nu pand is beschikbaar voor verhuur. Deze uitnodigende ruimte biedt plaats aan groepen tot 12 personen, ideaal voor trainingen, vergaderingen en meer. Of je nu met de hele groep werkt of in kleinere subgroepen opsplitst, deze ruimte past zich aan jouw behoeften aan. Daarnaast leent de ruimte zich uitstekend voor workshops, lezingen, brainstormsessies, yoga en individuele/relatie sessies.

Wat je kunt verwachten:

Een ontvangstgebied waar gasten hun jassen, schoenen en tassen kunnen plaatsen.

De trainingsruimte straalt warmte uit met zijn vloerbedekking. Een ingebouwd mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor een comfortabele sfeer en een serene stilte.

De ruimte kan in 2/3 en 1/3 worden verdeeld door een glazen wand.

De inrichting omvat diverse stoelen, bankjes en meditatiekussens.

De volledig uitgeruste keuken bevat een waterkoker, drie thermoskannen, een koffiemachine, waterkannen, kopjes en servies. Voor de lunch zijn er mogelijkheden via Biologische Bakkerij en Lunchroom Verbeek. Tevens is er een koelkast beschikbaar.

Een toiletfaciliteit is aanwezig voor het gemak.

De locatie is centraal gelegen in Haren, grenzend aan een schilderachtig park.

Gratis parkeergelegenheid op slechts 600 meter afstand van de locatie.

Tariefstructuur

Zondag tot en met dinsdag:

  • Per dagdeel: €75,00
  • Volledige dag: €130,00

Woensdag tot en met zaterdag:

  • Per dagdeel: €85,00
  • Volledige dag: €150,00

Bij drie of meer boekingen in hetzelfde kalenderjaar ontvang je een korting van 10%. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Reserveer Nu:

Voor meer informatie of om te reserveren, neem contact op via:

Stap binnen in de ruimte waar mogelijkheden samenkomen en creëer een ervaring die blijvende herinneringen zal achterlaten.